nan za Android

Programsko opremo davčne blagajne si lahko takoj namestite na vašo obstoječo tablico.

 

Programska oprema nan je prilagojena delu s tablico in/ali pametnim telefonom. Prenesite si demo aplikacijo in začnite s testiranjem. Popolnoma brezplačno!


Prenesite testno različico Vsem uporabnikom je vedno na voljo pomoč.


nan tablicaAli za vaše storitve ali blago prejemate gotovino? Potem prav zares potrebujete nan za Android, aplikacija je primerna za vse, ki bi radi POS prejemke izstavljali skladno z zakonodajo in na enostaven način. V par korakih:

  1. Izbor storitve ali artikla,
  2. vnos količine,
  3. tiskaj račun.

Programsko opremo nan smo prilagodili za lažje delo vsem uporabnikom, ki niso vajeni zahtevnih računovodskih programov. Napisana navodila so na voljo v vsakem trenutku, strankam nudimo pomoč na daljavo in telefonsko podporo.

 

OFFLINE Pri razvoju rešitve za delo na terenu smo upoštevali dejstvo, da internetna povezava ni vedno zagotovljena, vendar delo z našo opremo tudi v tem primeru ne bo prekinjeno. Naša programska rešitev takoj po zaznavi prekinitve povezave še naprej deluje v OFFLINE načinu. V ozadju konstantno preverjamo kdaj se povezava vzpostavi, in po potrditvi, takoj nadaljujemo potrjevanje prejemkov na FURS.

Primerno za:

frizerji ikonaFrizerje
masage ikonaMasažne salone
avto ikonaAvtomehanike
vulkanizerji ikonaVulkanizerje
odvetnik ikonaOdvetnike
taksi ikonaTaksiste